Tuulivoima -tulevaisuuden energiaa

Tuulivoima

Tuulivoima on vahvasti kasvava, päästötön ja edullisin sähköntuotantomuoto: tälläkin hetkellä on suunnitteilla satoja tuulivoimaloita ympäri Suomea.

Etsitkö tuulivoiman monialaista suunnittelu- ja konsultointiosaamista, joka kattaa projektin koko elinkaaren hankekehityksestä tekniseen suunnitteluun, luvituksista rakennuttamiseen? Tuulivoimaratkaisut ovat osaamisemme ytimessä!

Taktinen kumppanuus kanssamme varmistaa, että yhteinen maali saavutetaan aikataulussa ja kannattavasti. Olemme silmäsi, korvasi ja kätesi työmaan johdossaHankkeen toteuttamista sujuvoittaa, kun sekä YVA- että kaavaprojektipäälliköt löytyvät samasta talosta..

Lue lisää >>>Tuulivoimaprojektisi luotettava kumppani

Tuulivoimaan investoiminen
Tuulivoimainvestoinnit

Tuottavuus on haasteiden haltuunottoa ja toimivien ratkaisujen löytämistä. Varmistaaksesi investointisi kannattavuuden saat meiltä apua niin Due Diligence-selvityksiin kuin toteutettavuusarviointeihin.

Tuulivoiman rakentaminen
Tuulivoiman rakentaminen

Osaava projektinjohto ja työmaavalvonta pienentävät riskejä ja lisäävät turvallisuutta. Kauttamme saat projektinjohdon, työmaavalvonnan, turvallisuuskoordinaattorin sekä tuulivoimalaitteiston vastaanotot.

tuulivoimalaitosten ylläpito ja kehittäminen
Tuulivoimalaitosten ylläpito ja kehitys

Säännölliset huollot ja tarkastukset pidentävät tuulivoimalaitoksen käyttöikää, tehokkuutta sekä turvallisuutta. Ylläpidon palveluitamme ovat käytönjohtajuus, huoltosuunnittelu, End of Warranty -palvelut, tarkastukset, Root Cause Analysis ja mittauspalvelut.

Photomontage_Kantokyla_49wtg_656x336.jpg
Tuulivoimahankkeen esisuunnittelu

Hankkeen toteuttamista sujuvoittaa, kun sekä YVA- että kaavaprojektipäälliköt löytyvät samasta talosta.

tuulivoima_kunta-656x336.jpg
Kuntatalous saa virtaa tuulivoimasta

Tuulivoiman keskeisimmät vaikutukset kuntien ja kuntalaisten talouteen näkyvät kiinteistöverotuloina, maanvuokratuloina sekä uusina työpaikkoina. 

 

Tämän päivän energiaratkaisut ovat edullisia, päästöttömiä ja uusiutuvia

Energiamuotona tuulivoima

Vuonna 2019 jo yhdeksän prosenttia Suomen sähköntuotannosta oli tuulivoimaa. Uusiutuva ja kustannuksiltaan edullinen tuulivoima on päästötöntä, mikä on merkittävä tekijä ilmastonmuutoksen hillitsemisessä sekä hyvinvoinnin kehittämisessä. Tuulivoima on hajautettua sähköntuotantoa, minkä ansiosta hankeinvestointien positiiviset talousvaikutukset jakautuvat hyödyttämään monia kuntia sekä kaupunkeja koko Suomen mittakaavassa.

Lue lisää tuulivoimasta