Sähkönsiirto

Luotettava sähkönsiirto luo pohjan yhteiskunnan toiminnalle

Rakenna kanssamme toimitusvarmaa sähkönsiirtoa

Uusiutuvan, hajautetun sähköntuotannon lisääntyminen luo nopealla aikataululla uusia siirtoverkon kehitystarpeita: olemassa olevien yhteyksien ylläpidon ja kapasiteetin nostojen lisäksi myös uusien sähkönsiirtoyhteyksien rakentaminen tulee nopeasti ajankohtaiseksi.

FCG tarjoaa sähkönsiirron suunnittelua sen alkuvaiheista toteutukseen asti. Palvelumme kattavat esi- ja yleissuunnittelun sekä luvituksen kaikkine vaiheineen. Vahva ympäristöosaamisemme yhdistettynä tekniseen asiantuntemukseen takaavat kustannustehokkaan reittisuunnittelun.

Sähkönsiirto on keskeisessä roolissa pyrkimyksessä kohti puhdasta, toimintavarmaa ja kustannustehokasta energiajärjestelmää.

Dynaamisella suunnittelulla hyväksyttävyyttä ja kustannustehokkuutta

Ympäristövaikutusten asiantuntijoiden ja teknisten suunnittelijoiden sujuvan vuoropuhelun mahdollistama dynaaminen suunnittelu edesauttaa hankkeen toteutettavuutta ja hyväksyttävyyttä sekä suunnittelun kustannustehokkuutta. 

Olemme vastanneet ympäristövaikutusten arvioinnista ja YVA-menettelystä  useissa voimajohtohankkeissa, joiden YVA-menettelyt on palkittu vuoden Hyvä YVA -palkinnolla. Vuoden 2019 Hyvä YVA -palkinto myönnettiin Caruna Oy:lle Seinäjoki–Jurva 110 kV voimajohdon YVA-menettelylle, josta vastaavana konsulttina toimimme.

Suomen sähköjärjestelmästä löytyy noin 120 sähköä tuottavaa energiayritystä ja noin 400 voimalaitosta. Monipuolinen ja hajautettu sähkön tuotantoverkosto tekee sähkön hankinnasta varmempaa.

Suomen voimajärjestelmään kytkeytyvien voimalaitosten tulee kuitenkin täyttää tiettyjä järjestelmäteknisiä vaatimuksia. Mitä nämä ovat ja miten liittyminen onnistuu? VJV-palveluistamme saat avun liittymisprosessiin.

Kiinnostuitko? Haluatko soiton tai sähköpostin asiantuntijaltamme?

Haluaisitko kuulla lisää sähkönsiirron palveluistamme? Ota yhteyttä asiantuntijaamme alla olevalla lomakkeella!

Pyydä tarjous tai lisätietoja sähkönsiirrosta

Pyydä tarjous tai lisätietoja sähkönsiirrosta