Ihmisten ympäristö

Ihmisten ympäristö.

Pyöräilijä kaupungin keskustassa

Tulevaisuuden kaupungit ovat yhä vahvemmin ihmisenkokoisia ja kevyelle liikenteelle soveltuvia. Meiltä saat kestävää kehitystä tukevaa ja viihtyisiä kaupunkeja luovaa suunnittelua. 

Viihtyisät kaupungit mahdollistavat arjen myös kävellen 

Ilmastonmuutoksen myötä yhä useampi kaupunkilainen toivoo voivansa elää ilman autoa. Kunnat tarjoavat kuitenkin vaihtelevia mahdollisuuksia sujuvaan arkeen kävellen tai pyöräillen. Onko esimerkiksi keskeytyksettömät ja turvalliset kulkuyhteydet huomioitu kaupungin suunnittelussa? Koetaanko reitit viihtyisinä? Vastaako joukkoliikenne käyttäjiensä tarpeita? Voiko asukas vaikuttaa suunnitteluun? 

Asukkaita osallistamalla voidaan lisätä vuoropuhelua kaupungin kehittäjien ja asukkaiden välillä, jolloin saadaan arvokasta tietoa siitä, millaiset käytännön ratkaisut voisivat tehdä kaupungista viihtyisämmän.

Ihmisten ympäristöt luodaan ennakkoluulottomalla asenteella 

Luomme kaupunkeja, joissa on helppoa, turvallista ja viihtyisää asua. Suunnittelemme keinoja lisätä asukkaille ja turisteille saatavilla olevien elämysten määrää esimerkiksi mahdollistamalla uusia kulkureittejä vesistöjen äärellä tai elävöittämällä aiemmin syrjäisiä katuja. 

Tartumme toimeksiantoihin aina monialaisesti: meiltä löydät asiantuntijat niin infrasuunnittelun, arkkitehtuurin, rakentamisen, ympäristökonsultoinnin kuin elinvoiman johtamisen aloilta. Kaikki työmme lähtee kestävän kehityksen periaatteista. 

Luomme ihmisten ympäristöä mm. seuraavin palveluin: 

  • Vuorovaikutus ja osallistuminen 
  • Taktinen urbanismi 
  • Pyöräilyn ja kävelyn edistämishankkeet 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä – keskustellaan tarpeestanne! 

Jan Tvrdy
Jan Tvrdy
Liiketoimintajohtaja, Kaupunkisuunnittelu
Lähetä viesti