Töihin meille

Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä ja uskomme, että hyvän elämän tekijät kuuluvat yhteen.

Maailman murroksessa punnitaan kyky tarttua mullistuksiin yhdessä ja halu tarkastella maailmaa eri näkökulmista. Meille ei riitä se, että ostamme vihreää sähköä tai kierrätämme tehokkaasti toimistoissamme. Meille työn merkitys syntyy siitä, että teemme paremmaksi sen, mikä aikaisemmin ei ole toiminut ja kehitämme aina vastuullisempia ratkaisuja asiakkaillemme.

Olisitko sinä yksi meistä?

Onko sinulla näkemys paremmasta tulevaisuudesta, sekä halu ja kyky tehdä tämä muutos todeksi? Mikäli vastasit kyllä, niin tsekkaa avoimet työpaikkamme tai laita meille avoin hakemus!

New call-to-action

FCG yhdistää erikoisosaajat ja ratkaisijat aikamme ilmiöiden taakse

Tavoittelemme hyvää – sekä asiakkaallemme kumppanina, omille työntekijöillemme että ympäröivälle yhteiskunnalle. Viemme maailmaa eteenpäin.

Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä eri alojen osaajille. Tässä työssä pääset jättämään oman käden jälkesi asioihin ja tekemään hyviä asioita – yhdessä muiden kaltaisesi kanssa. FCG:läistä asennetta kuvaa se, että ratkaisemme asiakkaidemme ongelmat niin kuin ne olisivat omiamme.

FCG:llä työskentelee monialainen joukko ihmisiä asiantuntija-, koulutus-, kehittämis- ja konsultointitehtävissä usealla liiketoiminta-alueella. Meitä on 500 ja joustavan etätyöskentelyn ohella tapaamme toisiamme säännöllisesti toimipisteissämme, joita löytyy useista kaupungeista ympäri Suomen.

Tutustu osaajiemme monipuolisiin uratarinoihin ja kokemuksiin FCG:llä työskentelystä.

Missiomme ”Hyvän elämän tekijät” tarkoittaa meille sitä, että kehitämme projekteissamme paremmaksi palaset, joista syntyy ihmisille ja ympäristölle parempaa elämää. Tämä ajattelu ohjaa toimintaamme myös sisäisesti. Ihmisestä välittäminen ja inhimillinen ote tiukkojenkin työrupeamin keskellä on meille tärkeää. Työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että FCG:läiset voivat hyvin.

Joka ikinen päivä teemme valintoja, jotka vaikuttavat siihen, millaista FCG:llä on olla töissä. Autammeko toisiamme? Tsemppaammeko tiukoissa tilanteissa? Kohtaammeko toisiamme muutenkin kuin Teams-ruutujen välityksellä? Tällä kaikella on merkitystä!

Olemme nyt laittaneet ensimmäistä kertaa kansien väliin sen, millaisena työpaikkana haluamme FCG:n nähdä. Taustalla on paitsi FCG:läisten ajatuksia, myös asiakkaiden ja johdon näkemyksiä. ”Näin navigoit FCG:llä” -opas on tarkoitettu ensisijaisesti uusille työntekijöillemme, mutta haluamme jakaa sen myös sinulle, joka pohdit, olisitko kenties yksi meistä.

Hymyilevä mies toimistossa

Innostaako sinua ajatus paremman maailman rakentamisesta huippuasiantuntevassa, mutta silti rennossa työyhteisössä? Jos vastauksesi on kyllä, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää!

Henkilöstöä keskustelemassa keskenään

Haluatko saada tietoa uraan liittyvistä mahdollisuuksista, kuten avoimista työpaikoista? Verkostoidu kanssamme ja saat noin neljä kertaa vuodessa uutiskirjeemme, jossa kerromme siitä, millaisia mahdollisuuksia voisimme tarjota juuri sinulle!

Pyöräilijä kaupungin keskustassa

Mitä FCG:läiset ajattelevat omasta työpaikastaan?

100 % FCG:läisistä on sitä mieltä, että joustavat työolot toteutuvat yrityksessä hyvin tai erittäin hyvin.

Lähes 70 % FCG:läisistä kokee, että yrityksessä kiinnitetään huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon hyvin tai erittäin hyvin.

87,5 % FCG:läisistä kokee, että heidän mahdollisuutensa vaikuttaa oman työnsä sisältöön toteutuvat hyvin tai erittäin hyvin.

Lähde: FCG:n sisäinen työnantajamielikuvakysely 2022

FCG:n arvot

FCG:n yrityskulttuuri pohjautuu arvoihin, jotka olemme yhdessä määrittäneet. Arvot ohjaavat toimintaamme ja elämme niitä todeksi joka päivä.