FCG Kestävä elinympäristö

Kestävä elinympäristö

Elinympäristömme on jatkuvassa muutoksessa. Muutoksen ajureina ovat ennen kaikkea kaupungistuminen, digitalisaatio ja ilmastonmuutos. Ne asettavat rakennettuun ympäristöön yhä monimuotoisempia paineita, jotka on otettava huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Vastaamme muutoksiin ratkaisuilla, jotka ovat energiatehokkaita, talouden näkökulmasta kestäviä ja lisäävät hyvinvointia.  

Kestävän elinympäristön asiantuntijuutta 

Olemme mukana suunnittelemassa ja kehittämässä toimivia ja kestäviä yhdyskuntia sekä rakennuksia, jotka vastaavat tämän päivän haasteisiin ja ennakoivat lisäksi tulevaa kehitystä uusine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Autamme löytämään niin ympäristön kannalta kuin taloudellisesti, teknisesti ja sosiaalisesti kestävät sekä kustannustehokkaat ratkaisut. 

Tarjoamme monialaisia palveluita kaupunkien ja kuntien, teollisuuden, liikenteen, ympäristön, energian sekä rakennusten ja vesihuollon suunnittelussa.

Tuotamme innovatiivisia, kestäviä ratkaisuja, joissa ympäristön huomioiminen on aina suunnittelun lähtökohtana. 

Kestävän elinympäristön palveluidemme parissa työskentelee yli 300 asiantuntijaa 14 paikkakunnalla ympäri Suomen. Teemme yhteistyötä verkostomaisesti yli alue- ja toimialarajojen, millä varmistamme parhaan asiantuntemuksen jokaiseen toimeksiantoon.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20818.jpg
Pauli
Santala
Osaamisryhmän johtaja, Kaupungistuminen ja alueiden elinvoima
+358 50 556 5272