Hyvä rakennesuunnittelu on laadukkaan ja kestävän rakentamisen perusta. Ammattitaidolla tehty rakennesuunnittelu tuo kustannustehokkuutta rakentamiseen ja huomioi myös ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän rakentamisen ja tuo säästöjä koko rakennuksen elinkaaren ajalle. 

Rakennesuunnittelun palvelut 

  • Uudisrakentamisen ja korjauskohteiden rakennesuunnittelu; asuinrakennukset, koulut, päiväkodit, toimistot ja liiketilat, vesihuoltolaitokset, teollisuuslaitokset
  • Maanalaisiin- ja kalliotiloihin rakennetut vesihuoltolaitokset
  • Sisäilmatekninen korjaussuunnittelu
  • Puistorakenteet
  • Liikuntapaikkarakenteet
  • Taitorakenteiden suunnittelu ja tarkastukset
  • Laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden tarkastaminen
  • Rakenteiden tarkastukset ja kantavuusselvitykset
  • Suunnitelmien ulkopuolinen tarkastaminen
  • Rakennusten ja rakenteiden purkusuunnittelu

 

Kiinnostuitko?

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ – katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa!

FEM-laskentaohjelmat ja 3D-mallinnus suunnittelun tukena

Teemme kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua talo- ja yhdyskuntarakenteiden kohteisiin. Ydinosaamisaluettamme ovat vesihuoltolaitosten sekä koulurakennusten uudis- ja korjaussuunnittelu. Rakennetekniikan palvelumme kattavat suunnittelun lisäksi hankesuunnitteluvaiheen tehtävät, kuntotutkimukset sekä rakenteiden tarkastukset.

Toimintamme perustuu asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen ja korkeaan ammattitaitoon. Rakennesuunnittelijoillamme on FISE:n myöntämät henkilöpätevyydet ja yrityksellä on ISO9001 sekä ISO14001 sertifikaatti. 

Tavoitteenamme on tuottaa loppukäyttäjille kestäviä, terveellisiä ja turvallisia rakenteita.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden rakentamisen asiantuntijoiden kanssa. Monialaisuus on vahvuutemme, joka takaa asiakkaalle aidosti kokonaisvaltaisen ratkaisun erilaisten rakennuskohteiden rakennesuunnittelussa. 

Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, hankkeiden rahoittajia ja julkishallinnon toimijoita, joille olemme suunnitelleet rakenteellisesti vaativia rakennuskohteita. Käytämme suunnittelussa nykyaikaisia ohjelmistoja, kuten FEM-laskentaohjelmia sekä 3D-mallinnusta. Kehitämme jatkuvasti myös omia toimintatapojamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tulevaisuuden rakentamista. 

Tutustu asiakastarinaan

Kuinka Riihikosken yhtenäiskoulusta rakentui tulevaisuuden oppimisympäristö

Lue asiakastarina

OPAS: Hybridiajan tilamuutosten suunnittelu

Suunnittelijoiden vinkit siihen mitä tilavuokraajan ja kiinteistön omistajan tulisi ottaa huomioon hybridiajan tilamuutoksien suunnittelussa.

LATAA OPAS

Liity joukkoon

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme! Kysy lisää tai jätä avoin hakemuksesi täällä >>

Rakennesuunnittelu - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.