Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu

Hyvä rakennesuunnittelu on laadukkaan ja kestävän rakentamisen perusta. Ammattitaidolla tehty rakennesuunnittelu tuo kustannustehokkuutta rakentamiseen ja huomioi myös ekologisesti ja sosiaalisesti kestävän rakentamisen. Samalla syntyy säästöjä koko rakennuksen elinkaaren ajalta.  

Monialaisella yhteistyöllä saumattomuutta hankkeeseen 

Teemme kokonaisvaltaista rakennesuunnittelua talo- ja yhdyskuntarakenteiden kohteisiin. Ydinosaamisaluettamme ovat vesihuoltolaitosten sekä koulurakennusten uudis- ja korjaussuunnittelu. Rakennetekniikan palvelumme kattavat suunnittelun lisäksi hankesuunnitteluvaiheen tehtävät, kuntotutkimukset sekä rakenteiden tarkastukset. 

Toimintamme perustuu asiantuntijoidemme pitkään kokemukseen ja korkeaan ammattitaitoon. Rakennesuunnittelijoillamme on FISE:n myöntämät henkilöpätevyydet ja yrityksellä on ISO9001- ja ISO14001-sertifikaatit.  

Tavoitteemme on tuottaa loppukäyttäjille kestäviä, terveellisiä ja turvallisia rakenteita. 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä FCG:n muiden rakentamisen asiantuntijoiden kanssa. Monialaisuus on vahvuutemme, joka takaa asiakkaallemme aidosti kokonaisvaltaisen ratkaisun erilaisten rakennuskohteiden rakennesuunnittelussa.  

Vaativien rakennuskohteiden asiantuntija 

Meiltä löydät osaajat monenlaisten rakennusten ja rakenteiden perusteelliseen suunnitteluun. Asiakkaamme ovat rakennusliikkeitä, hankkeiden rahoittajia sekä julkishallinnon toimijoita. Olemme suunnitelleet monia rakenteellisesti vaativia kohteita, kuten esimerkiksi tuulivoimaloiden, vesitornien ja siltojen rakenteita. Käytämme suunnittelussa nykyaikaisia ohjelmistoja, kuten FEM-laskentaohjelmia sekä 3D-mallinnusta. Kehitämme jatkuvasti myös omia toimintatapojamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja tulevaisuuden rakentamista.  

Meiltä saat mm. seuraavat rakennesuunnittelun palvelut: 

  • Uudisrakentamisen ja korjauskohteiden rakennesuunnittelu; asuinrakennukset, koulut, päiväkodit, toimistot ja liiketilat, vesihuoltolaitokset, teollisuuslaitokset 
  • Maanalaisiin- ja kalliotiloihin rakennetut vesihuoltolaitokset 
  • Sisäilmatekninen korjaussuunnittelu 
  • Puistorakenteet 
  • Liikuntapaikkarakenteet 
  • Taitorakenteiden suunnittelu ja tarkastukset 
  • Laajarunkoisten rakennusten rakenteellisen turvallisuuden tarkastaminen 
  • Rakenteiden tarkastukset ja kantavuusselvitykset 
  • Suunnitelmien ulkopuolinen tarkastaminen 
  • Rakennusten ja rakenteiden purkusuunnittelu 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rakennesuunnittelun asiantuntijaamme tai jätä yhteystietosi, jotta tiimimme voi olla sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 


Tutustu palveluihimme

Rakennuksen puinen malli

Meillä on runsaasti kokemusta vaativien rakenteiden, kuten siltojen, tunneleiden ja laitureiden suunnittelusta. 

Haluatko kuulla lisää – ota yhteyttä asiantuntijaamme ja varaa maksuton konsultaatio!

Matti Heinilä
Matti Heinilä
Liiketoimintajohtaja, Rakennetekniikka
Lähetä viesti