Tuulivoimapuiston purku tai uusinta

Uusiutuvan energian puiston purku tai uusinta.

Autamme tekemään ratkaisuja tuulipuiston purkamisesta

Tuulivoimapuistot saavuttavat lopulta teknisen elinkaarensa pään, jolloin puiston purku tai uusinta tulevat ajankohtaisiksi kysymyksiksi.

Asiantuntijamme auttavat tällöin vaihtoehtojen selvittämisessä ja käytäntöön viemisessä. Tutkimme olemassa olevan voimalan teknisen kunnon ja suunnittelemme taloudellisesti ja teknisesti järkevän toimintamallin puiston elinkaaren loppuvaiheessa.

Tuulipuistot voi olla järkevää uusia käyttöiän tullessa päätökseen

Tuulivoimalan käyttöikä on noin 25–30 vuotta. Kun tuulipuisto päätetään poistaa käytöstä, se puretaan ja osat kierrätetään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että koko alue täytyy hylätä energiantuotannollisesta tehtävästään – päinvastoin.

Koska alue on jo todettu uusiutuvan energian voimalalle sopivaksi ja sen infraan on tehty mittavat investoinnit puistoa rakentaessa ja sen käyttöiän aikana, voi paikalle olla kannattavaa rakentaa uusi puisto modernein laitteistoin. Tällöin tarvittavat luvat tulee hakea uudestaan ja perustukset uusia, mutta esimerkiksi vanhaa sähköverkkoa voidaan hyödyntää.

Tuulipuiston purkaminen avaa mahdollisuuden uuden, modernimman ja energiatehokkaamman puiston rakentamiselle.

Maan paras tuulivoiman asiantuntemus hankkeesi tueksi

Olemme Suomen kärkitoimijoita tuulivoiman alalla. Meiltä saat kaikki uusiutuvan energian hankkeisiin liittyvät palvelut saman katon alta, myös puistojen purkua tai uusintaa koskien.

FCG:n monialaisuus tarkoittaa sitä, että asiakkaana voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen palvelun saman katon alta myös silloin, kun hankkeesi toteuttamiseen tarvitaan usean alan ammattilaisia.

Uusiutuvan energian osaajiemme lisäksi hyödynnämme puistojen purkuun tai uusintaan liittyvissä kysymyksissä tarvittaessa esimerkiksi rakentamisen, ympäristövaikutusten sekä kaupunkisuunnittelun asiantuntijoita.

Kiinnostuitko? Haluatko soiton tai sähköpostin asiantuntijaltamme?

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme liittyen tuulivoimaan ja uusiutuvaan energiaan? Ota yhteyttä asiantuntijaamme alla olevalla lomakkeella!

Pyydä tarjous tai lisätietoja tuulivoiman palveluistamme

Pyydä tarjous tai lisätietoja tuulivoiman palveluistamme

Eveliina Kavander
Eveliina Kavander
Liiketoimintajohtaja, Talotekniikka
Lähetä viesti