Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Heidi Burjam, Maisemasuunnittelun tiimipäällikkö, Infra

Hei! Olen Heidi Burjam ja aloitin toukokuun lopussa Infra-liiketoiminnassa maisemasuunnittelun tiimipäällikkönä. Koulutukseltani olen maisema-arkkitehti ja omaa suunnittelukokemusta olen kartuttanut työurani alkuvuosina pienemmissä maisema-arkkitehtitoimistoissa.

Pisimmän työrupeamani ennen tänne tuloani olen tehnyt Vantaan kaupunkiympäristön rennon rohkeassa työyhteisössä. Aluksi suunnittelutin Vantaan viheralueita ja siitä siirryin puistosuunnittelupäälliköksi. FCG:n osaaminen tuli minulle tutuksi Vantaalle tilaamiemme suunnittelutöiden kautta. Puistojen ja ulkoliikunta-alueiden suunnittelumeininki vaikutti reilulta ja yhteistyö FCG:n kanssa toimi aina hyvin.

Alkuvuodesta hiihtolomani aikana huomasin FCG:n työpaikkailmoituksen maisema-arkkitehtiliiton tiedotteessa. Tarjolla olevan tehtävän sisältö ja aikaisempi kokemukseni viheralueiden kehittämisestä ja esihenkilötyöstä tuntuivat mukavasti kohtaavan. Nyt saan liiketoiminnasta alaani uuden näkökulman, ja samalla voin jakaa osaamistani ulkotilojen suunnittelusta suunnittelijoillemme ja muidenkin kuntien hyväksi.

”Toimivat ja viihtyisät ulkotilat ovat tärkeä osa elinympäristöämme. Ne tukevat hyvinvointiamme, mikä motivoi minua.”

Esihenkilönä ja työkaverina haluan olla helposti lähestyttävä sekä aktiivinen kuuntelija, osallistuja ja sparraaja. En ole luonteeltani jäykistelijä vaan enemmänkin tunnelman keventäjä. Haluan kannustaa tiimiläisiäni itsetuntemuksen kehittämiseen ja omien vahvuuksiensa tunnistamiseen. Hyvä tiimi koostuu erilaisista tekijöistä ja jokaiselle on työkentällä paikkansa.

Heidi Burjam
Heidi Burjam
Tiimipäällikkö, Maisemasuunnittelu
Lähetä viesti