Teollisuusrakentaminen ja erityiskäytön rakennukset

Teollisuusrakentaminen ja erityiskäytön rakennukset

Teollisuusrakentaminen

Teollisuusrakentamisessa ja erityiskäytön rakennusten suunnittelussa eri käyttötarkoitusten ymmärtäminen on ensisijaista hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Meiltä saat suunnitelmat niin vaativiin laboratoriotiloihin kuin teollisuuskäytön rakennuksiin. 

Arkkitehtipalveluilla luodaan viihtyisiä ja turvallisia tiloja vaativaankin käyttöön 

Teollisuusrakentamisen kohteissa sekä erityiskäytön rakennuksissa suunnittelulla vastataan aina uniikkeihin tarpeisiin, joita määrittävät mm. toimialakohtaiset vaatimukset, paikalle mitoitettavat laitteistot sekä ympäröivä rakennettu ja luonnonympäristö. Tilojen on oltava muunneltavissa käyttötarpeiden muutosten mukana, jotta investointi tuo hyötyä myös vuosien päästä. 

Kovaa kulutusta ja käyttöä kestävien tilojen suunnittelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen sekä materiaalien kantokykyyn.  

FCG:n kokeneiden asiantuntijoiden osaajajoukko tarjoaa monialaisia suunnittelupalveluita myös vaativissa teollisuusrakentamisen kohteissa: meillä on kokemusta esimerkiksi laboratorioiden, pelastusasemien ja teollisuusalueiden suunnittelusta. 

Moniammatillinen asiantuntijajoukko varmistaa suunnittelun korkean laadun 

Suunnittelemme teollisuuden tarpeita vastaavia tiloja, jotka ovat paitsi tarkoituksenmukaisia ja turvallisia, myös viihtyisiä ja toimivia. Huomioimme eri käyttäjäryhmien tarpeet sekä tietysti tilaajan toiveet läpi koko suunnitteluprosessin, ja suunnittelumme lähtee aina kestävän kehityksen periaatteista.  

Yhdistämme suunnitteluprosesseihimme herkästi myös esimerkiksi visualisointia helpottavia virtuaalimalleja ja hyödynnämme FCG:n muita erikoisasiantuntijoita mm. kestävään kehitykseen, palvelumuotoiluun sekä infra- ja maankäytön suunnitteluun liittyen taataksemme asiakkaallemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.  

Haluaisitko kuulla lisää palveluistamme teollisuusrakentamiseen ja erityiskäytön rakennuksiin liittyen? Ota yhteyttä asiantuntijaamme! 

Arja Sippola
Arja Sippola
Kaupunkikehitysjohtaja
Lähetä viesti