LVIA-suunnittelu

Laadukkaalla LVIA-suunnittelulla luomme ihanteelliset olosuhteet ja toimivan kiinteistön.

Valaistuja toimistorakennuksen ikkunoita pimeällä

Hyvä suunnittelu luo tukevan perustan toimivalle kiinteistölle. Käymme läpi tilaajan kanssa kunkin kohteen tavoitteet ja suunnittelemme sopivat ratkaisut. Laadukkaat sisäilmaolosuhteet tuovat lisää työtehoa sekä viihtyvyyttä eri työympäristöissä kouluista ravintolaan. Meiltä saat asiantuntevat LVIA-suunnittelutyöt haastaviinkin kohteisiin. 

Vaativien kohteiden erityisosaaja 

Ammattitaidolla suunniteltu talotekniikka sekä hyvä yhteistyö tilaajan ja rakentajan kanssa ovat onnistuneen lopputuloksen kulmakivi. Kokeneet LVIA-asiantuntijamme ovat apunasi, olipa kyseessä sitten uudisrakentaminen tai taloteknisesti vaativa peruskorjauskohde tai arvokiinteistö.

Hyvällä suunnittelulla mahdollistetaan käyttöiältään pitkä, terveellinen, turvallinen ja toimiva talotekninen toteutus. 

Meillä on laaja kokemus erityisesti julkisten tilojen, kuten opetusrakennusten ja tutkimuslaboratorioiden, LVIA-suunnittelusta. Työskentelemme myös tiiviisti yksityisten rakennuttajien, kiinteistön omistajien ja rakennusliikkeiden kanssa.  

Opas koulurakennuksen sisäilmaremontiin

Teknisen käyttöikänsä ylittäneistä rakennuksista saadaan hyviä tiloja, kun ne tutkitaan perusteellisesti ja korjataan oikein.

Lataa alta FCG:n opas koulurakennuksen sisäilmaremonttiin, ja tutustu muun muassa korjausprosessin vaiheisiin.

LVIA-suunnittelu itsenäisenä projektina tai osana laajempaa kokonaisuutta 

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista taloteknistä suunnittelua. Lämpö-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- sekä rakennusautomaatiosuunnittelu voi muodostaa itsenäisen kokonaisuuden tai olla osa suurempaa, monialaista rakennushanketta. Pitkäaikaisen kokemuksemme ja poikkitieteellisen osaajajoukkomme ansiosta voimme yhdistää LVIA-hankkeisiin myös esimerkiksi sähkö- ja valaistussuunnittelua sekä hiilineutraalien energiajärjestelmien ratkaisuja. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme – kerromme mielellämme lisää!

Eveliina Kavander
Eveliina Kavander
Liiketoimintajohtaja, Talotekniikka
Lähetä viesti
Mirka Välitalo
Mirka Välitalo
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti