Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään 14.-16.10.2020

EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus kokoaa jälleen yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia. Seuraava EKJ-ohjelma käynnistyy tammikuussa 2022.

EKJ-ohjelman keskeinen tavoite on antaa eväitä osallistuvien organisaatioiden tavoitteista lähtevään muutoksen johtamiseen. Johtamisvalmennus koostuu organisaatioiden omasta kehittämistyöstä, sitä tukevista johtamisfoorumeista, esimiesten yksilöllisestä kehittymisestä ja kehittävästä arvioinnista. Ohjelmaan osallistuvat esimiehet saavat oman johtajuutensa kehittämisestä kertovan Kuntaliiton myöntämän EKJ-sertifikaatin.

Järjestyksessään kuudes EKJ-ohjelma käynnistyy tammikuussa 2022 ensimmäisellä johtamisfoorumilla. Sitä edeltää mukaan lähtevien ja sitä harkitsevien organisaatioiden EKJ-yhdyshenkilöille suunnattu käynnistystilaisuus. Ohjelma päättyy viimeiseen johtamisfoorumiin ja EKJ-sertifikaattijuhlallisuuksiin lokakuussa 2022.

EKJ-ohjelma on osa KT Kuntatyönantajien, Kuntaliiton, Kevan, Avainta ry:n ja Kuntarahoituksen yhteistyötä. Ohjelman toteuttaa FCG.

Johtamisfoorumit

Johtamisfoorumit ovat pysähtymis- ja verkottumispaikkoja esimiehille. Johtamisfoorumeilla suomalaiset ja kansainväliset huippuasiantuntijat luennoivat alansa uusimmasta tutkimuksesta.

Kehittävä arviointi

Foorumien aikana kehittävä arviointi auttaa osallistujia täsmentämään oman johtajuuden kehittymistä sekä tutkimaan ja arvioimaan sen linkittymistä organisaation tavoitteisiin.

EKJ-sertifikaatti

Henkilökohtaisen kehittymistehtävän avulla osallistuja pohtii omaa kehittymistään johtamisessa. EKJ-sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu kehittymistehtävä ja läsnäolo johtamisfoorumeilla.

Yhteiskehittäminen

EKJ-ohjelmaa kehitetään yhdessä organisaatioiden yhdyshenkilöiden kanssa ohjelman aikana. EKJ-valmennusohjelman vaikuttavuus kasvaa, kun ohjelma kytkeytyy saumattomasti osallistujaorganisaation tavoitteisiin.

Tutustu seuraavaan toteutukseen >

EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Hannes
Torppa
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 41 731 2989