Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään 14.-16.10.2020

EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus kokoaa jälleen yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia. Seuraava EKJ-ohjelma käynnistyy toukokuussa 2022.

Kuntien, kuntayhtymien ja kuntien omistamien yhteisöjen esihenkilöille ja keskijohdolle suunnattu valmennus käynnistyy toukokuussa 2022. Uudistetussa ohjelmassa tavoitteena on omassa johtajuudessa kasvaminen ja kehittyminen, joka tukee myös organisaation johtamisen kehittämistä. Oppimista mahdollistetaan tiedollisilla näkökulmilla, valmentavalla vertaiskeskustelulla ja yhteisreflektoinnilla arjen johtamistilanteiden kautta sekä itsenäisellä opiskelulla valmennustapaamisten välissä.

Tutustu ja ilmoittaudu seuraavaan toteutukseen

EKJ-ohjelma on osa KT Kuntatyönantajien, Kuntaliiton, Kevan, Avainta ry:n ja Kuntarahoituksen yhteistyötä. Ohjelman toteuttaa FCG.

EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus tarjoaa osallistujille:

  • työkaluja oman johtajuuden tunnistamiselle ja kehittämiselle
  • tukea esihenkilötaitoihin palveluiden ja työn muutoksessa
  • mahdollisuuden pysähtyä keskustelemaan, verkostoitua ja saada vertaistukea sekä ohjattua ryhmäcoachausta

EKJ-sertifikaatti

Henkilökohtaisen kehittymistehtävän avulla osallistuja pohtii omaa kehittymistään johtamisessa. EKJ-sertifikaatin myöntämisen edellytyksenä on hyväksytysti suoritettu kehittymistehtävä ja läsnäolo johtamisfoorumeilla.

Tutustu ja ilmoittaudu seuraavaan toteutukseen

EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
Hannes
Torppa
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 41 731 2989