Uratarinat_FCG

FCG Uratarinat

Monialaisessa konsernissamme työskentelee asiantuntijoita suunnittelun, digin, johtamisen ja strategian, koulutuksen ja kehityskonsultoinnin toimialoilla. Uratarinat kertovat meistä, joiden tavoitteena on tehdä hyvää elämää asiakkaille.

Hyvän elämän tekijät
Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski

Digin palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski vastaa HR-ohjelmistoihin liittyvistä palveluista. Parhaiten Anne-Marin työviikkoa kuvaa ”hallittu kokonaisuus kaaosta ja suunnitelmallisuutta”. Hänen työtään ohjaa ajatus loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Konsultti Lina-Lotta Lahdenkauppi

Lina-Lotta työskentelee konsulttina Johdon konsultoinnin tiimissä. Monipuoliset asiakasprojektit tekevät hänen työstään sopivan haastavaa ja antaa mahdollisuuden kehittää asiantuntijuutta erilaisissa projekteissa. Lina-Lotan oma rooli vastuineen vaihtelee projektin mukaan.

Alue- ja elinkeinokehittämisen asiantuntija Lauri Vierto

Laurin ydintyötä ovat erilaiset alueidenkäyttöön ja niiden kehittämiseen liittyvät konsultointi- ja suunnitteluprojektit. Lauri tuumaa, että FCG:llä on parasta hänen oma tiiminsä ja se, että pääsee vaihtamaan ajatuksia työkavereiden kanssa.