Uratarinat_FCG

FCG Uratarinat

Monialaisessa konsernissamme työskentelee asiantuntijoita suunnittelun, digin, johtamisen ja strategian, koulutuksen ja kehityskonsultoinnin toimialoilla. Uratarinat kertovat meistä, joiden tavoitteena on tehdä hyvää elämää asiakkaille.

Hyvän elämän tekijät
Kimmo_uratarina_656x336.jpg
Avainasiakaspäällikkö Kimmo Koski

Kimmo työskentelee avainasiakaspäällikkönä FCG:n digitoimialalla. Hänen vastuullaan ovat suurimmat avainasiakkuudet, niiden kehittäminen ja uusasiakashankinta.

FCG_uratarina_Nivukoski
Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski

Anne-Mari vastaa HR-ohjelmistojen, kuten Kuntarekryn ja KirkkoHR:n palveluista. Anne-Marin työ on usein ”hallittu kokonaisuus kaaosta ja suunnitelmallisuutta”. Häntä ohjaa ajatus loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

FCG_uratarina_Lina_Lotta_Lahdenkauppi
Konsultti Lina-Lotta Lahdenkauppi

Lina-Lotta työskentelee konsulttina johdon konsultoinnin tiimissä. Monipuoliset asiakasprojektit tekevät työstä sopivan haastavaa ja antaa mahdollisuuden kehittää asiantuntijuutta erilaisissa projekteissa. Hänen roolinsa vaihtelee projekteittain.

FCG_uratarina_Lauri_Vierto
Alue- ja elinkeinokehittämisen asiantuntija Lauri Vierto

Laurin ydintyötä ovat erilaiset alueidenkäyttöön ja niiden kehittämiseen liittyvät konsultointi- ja suunnitteluprojektit. FCG:llä on parasta työyhteisö ja Laurin oma tiimi.

FCG_uratarina_Noora_Yukich
Project Manager Noora Yukich

Noora työskentelee FCG Uuden-Seelannin toimistolla kehityskonsultoinnin parissa. Hän on koulutukseltaan maantieteilijä. Nooran viikot täyttyvät monipuolisista projektitehtävistä toimistolla ja kenttätöissä. 

FCG_uratarina_julia_virkkala
Arkkitehti Julia Virkkala

Julia työskentelee FCG:llä alueidenkäytön konsultoinnissa projektiarkkitehtina. Julia työskentelee pääasiassa erilaisten kaavoitustöiden ja rakennushistoriaselvitysten parissa. Vapaa-aikana Julian löytää varmimmin hevosen selästä.