fcg-uratarinat

FCG Uratarinat

Monialaisessa konsernissamme työskentelee asiantuntijoita suunnittelun, digin, johtamisen ja strategian, koulutuksen ja kehityskonsultoinnin toimialoilla. Uratarinat kertovat meistä, joiden tavoitteena on tehdä hyvää elämää kotimaassa ja maailmalla.

Hyvän elämän tekijät
fcg-uratarina
DI/asiakkuusvastaava Matti Heinilä

– Asiakastapaamiset ja työmaakäynnit eivät ole alallamme itsestäänselvyys ja arvostan meillä tätä mahdollisuutta paljon, Matti iloitsee. Matin mielestä meillä on myös hyvät mahdollisuudet edetä uralla. Lue lisää uratarinasta! 

fcg-uratarina-sakari-mikkola
LVIA-suunnittelija Sakari Mikkola

Sakarin työnkuvaan kuuluu kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien suunnittelu lämmityksen, käyttöveden ja ilmanvaihdon osalta. Hänen vapaa-aikansa kuluu musiikin ja skeittauksen parissa. 

fcg-uratarina-annika-helamo
UX-designer Annika Helamo

Annika on käyttökokemussuunnittelija HR-ohjelmistoissa ja hänen työssään yhdistyvät ongelmanratkaisu ja visuaalinen suunnittelu. 

fcg-uratarina-eveliina-laitinen
Assistant Manager Eveliina Laitinen

Eveliinan työ sisältää mm. sopivien liiketoimintamahdollisuuksien ja tarjouskilpailujen identifiointia kehityskonsultoinnin hankkeissa koulutussektorin parissa. Eveliina on koulutukseltaan luokanopettaja.

fcg-uratarina-kristina-salomaa
Projektipäällikkö Kristina Salomaa

Kaavoitukseen liittyvissä hankkeissa eri alojen asiantuntijat tekevät yhteistyötä. Kristinan rooli on usein näiden prosessien hallinnoinnissa, ajoittamisessa ja kokonaisuuksien hallinnassa. 

fcg-uratarina-auli-karttunen
Erityisasiantuntija ja FIM®-järjestelmän projektipäällikkö Auli Karttunen

Aulilla on yli 20 vuoden työkokemus kliinisestä ja hallinnollisesta kuntoutustyöstä yksityisissä ja julkisissa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa.

FCG_uratarina_jenna_luotonen
Tapahtumatuottaja Jenna Luotonen

Tapahtumatuottajana työskentelevä Jenna ei aamuisin tiedä, mitä työpäivä tuo tullessaan. Hektisessä työssä onnen tuovat asiakkaat, onnistumiset ja hyvä tiimi.

FCG_Puumalainen
Erityisasiantuntija Anne Puumalainen

Anne toimii sosiaali- ja terveydenhuollon erityisasiantuntijana ja tiimiesimiehenä. Tiimin päätuotteita ovat erilaiset asiakas- ja potilasluokittelujärjestelmät. Asiantuntijatyön lisäksi Annen intohimona on tutkimustyö. Väitöskirja on työn alla.

Kimmo_uratarina_656x336.jpg
Avainasiakaspäällikkö Kimmo Koski

Kimmo työskentelee HR-ohjelmistojen avainasiakaspäällikkönä. Hänen vastuullaan ovat suurimmat avainasiakkuudet, niiden kehittäminen ja uusasiakashankinta.

FCG_uratarina_Lina_Lotta_Lahdenkauppi
Konsultti Lina-Lotta Lahdenkauppi

Lina-Lotta työskentelee konsulttina johdon konsultoinnin tiimissä. Monipuoliset asiakasprojektit tekevät työstä sopivan haastavaa ja antaa mahdollisuuden kehittää asiantuntijuutta erilaisissa projekteissa. Hänen roolinsa vaihtelee projekteittain.

FCG_uratarina_Noora_Yukich
Project Manager Noora Yukich

Noora työskentelee FCG Uuden-Seelannin toimistolla kehityskonsultoinnin parissa. Hän on koulutukseltaan maantieteilijä. Nooran viikot täyttyvät monipuolisista projektitehtävistä toimistolla ja kenttätöissä. 

FCG_uratarina_julia_virkkala
Arkkitehti Julia Virkkala

Julia työskentelee meillä alueidenkäytön konsultoinnissa projektiarkkitehtina. Julia työskentelee pääasiassa erilaisten kaavoitustöiden ja rakennushistoriaselvitysten parissa. Vapaa-aikana Julian löytää varmimmin hevosen selästä. 

AM_Nivukoski_656x336.jpg
Palvelupäällikkö Anne-Mari Nivukoski

Anne-Mari vastaa HR-ohjelmistojen, kuten Kuntarekryn ja KirkkoHR:n palveluista. Anne-Marin työ on usein ”hallittu kokonaisuus kaaosta ja suunnitelmallisuutta”. Häntä ohjaa ajatus loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.