Header_1920x360.jpg

Luottamushenkilökoulutus kuntapäättäjän tukena

Luottamushenkilö - tuemme Sinua koko toimikautesi ajan. Luottamushenkilökoulutus vahvistaa osaamistasi ja antaa työkaluja luottamustoimessa menestymiseen.

Luottamushenkilökoulutus tuo varmuutta päätöksentekoon

Järjestämme koulutusta valtuustoille, kuntajohdolle ja eri lautakuntien tarpeisiin. Tutustu laajaan luottamushenkilöille suunnattuun avoimeen sekä tilauksesta järjestettävään koulutustarjontaamme!

Esteellisyys ja jääviys 3.11. klo 13-16

Mitä luottamushenkilön tulee tietää kaavamuutoksista? 1.12. klo 12

Luottamushenkilön ajokortti -opintokokonaisuus

Valitse oikea kaista tilanteessa kuin tilanteessa! Mopokortilla otat luottamushenkilötyön perusasiat haltuun ja pimeänajon kurssin suoritettuasi pystyt kohtaamaan kuntapolitiikan kinkkisimpiä tilanteita. Suorita koko koulutussarja tai valitse omaan taitoosi sopivimmat.

Maapolitiikkaa ja kaavoitusta luottamushenkilöille

Syvenny maapolitiikan ja kaavoituksen tärkeisiin teemoihin - valitse sopivin ajankohta. 

Tilauskoulutukset - suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus

Luottamushenkilökoulutus voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan. Tilauskoulutusten sisältönä voivat olla hallitus-, valtuusto- tai lautakuntatyöhön tai yleisesti luottamushenkilönä toimimiseen liittyvät aiheet, sisältöesimerkkeinä:

  • kunnan päätöksentekojärjestelmä
  • esteellisyys
  • kokouskäytännöt
  • talouden ohjaukseen liittyvät asiat ja uudistukset  
  • lautakuntatyöskentely

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro koulutustoiveistanne! Toteutamme tarpeitanne vastaavan koulutuksen vahvalla ammattitaidolla.

Lautakuntakoulutukset

Käytännönläheisistä koulutuksista saat kattavan tietopaketin lautakuntatyöskentelystä. Valitse päivävaihtoehdoista itsellesi ja lautakunnallesi sopiva.

Pst! Voimme järjestää lautakunnallenne koulutuksen myös tilauksesta – katso tarkemmat tiedot alta tilauskoulutusten kohdalta.

tarkastuslautakunnat-koulutukset-fcg
Tarkastuslautakuntien koulutuspäivät
sotelautakunnat-koulutukset-fcg
Sosiaali- ja terveyslautakuntien koulutuspäivät
tekninen-lautakunta-koulutukset-fcg
Teknisten lautakuntien koulutuspäivät
ymparisto-lautakunnat-koulutus-fcg
Ympäristölautakuntien koulutuspäivät

Muistathan myös nämä tapahtumat!

Luottamushenkilöiden ja kuntajohdon syksyn 2021 ykköstapahtumissa pääset verkostoitumaan sekä saat tuoretta tietoa, taitoa ja innostusta työhösi. Tule mukaan!

Kuntapuheenjohtajapäivät 2021

Aloituswebinaari 21.9. - webinaarisarja loka- ja marraskuussa - päätapahtuma 17.12.

Kuntapuheenjohtajapäivät ovat poliittisen johdon jo perinteeksi muodostunut kohtaamispaikka. Kuntapuheenjohtajia eri puolilta Suomea kokoontuu etänä ja livenä tapaamaan vertaisiaaan, vaihtamaan ajatuksia, purkamaan haasteita ja hakemaan uusia oivalluksia siitä, kuinka johtaa poliittisesti entistä paremmin.

Kuntapuheenjohtajapaiva-fcg-kuntaliitto

Hallinnon ja tarkastustoimen seminaari 2021

Virtuaalitapahtuma 7.-8.10.

Seminaarin monipuolinen ohjelma ja verkostoitumismahdollisuus kollegojen kanssa syventävät osallistujien tietotaitoa ja varmuutta toimia tarkastuslautakunnan aktiivisina jäseninä ja sitä lähellä olevissa tehtävissä.

Hallinnon ja tarkastustoimen seminaari fcg

Kuntapäättäjä-verkkopalvelu

Kuntaliiton ja FCG:n Kuntapäättäjä-palvelu tarjoaa kuntien luottamushenkilöille tarvittavat tiedot ja taidot päätöksenteon tueksi. Maksuttomat tietoiskut ja perusaineistot ovat saatavilla kaikille palveluun kirjautuville koko valtuustokauden ajan. Tutustu!

kuntapaattaja-palvelu-fcg-kuntaliitto

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21819.jpg
Leena-Kaisa
Pantsu
Koulutussuunnittelija, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 50 466 2905