Moderni johtajuus ja ketterän organisaation menestystekijät

Muutosvauhti kiihtyy ja johtajalta vaaditaan substanssiosaamisen lisäksi yhä enemmän empatiaa ja muita työelämätaitoja. Kuinka johtaja pysyy kärryillä siitä, millaista johtamista tässä ajassa tarvitaan? Modernin johtajuuden haasteista Marin kanssa keskustelee Ensto Oy:n sekä Teknologiateollisuus ry:n hallitusten puheenjohtaja Marjo Miettinen.

Vieraskynäblogi Viisi Tähteä Marjo Miettinen

Arvot ja yrityskulttuuri entistä tärkeämpiä moderneille johtajille

Marjo Miettinen tietää, että johtajien taitojen fokusoiminen on nykyisessä tietoyhteiskunnassa entistä tärkeämpää. Enää ei voi olettaa, että johtaja osaa kaiken itse. Mutta mitä se tarkoittaa päätöksenteon kannalta? 

Lue blogi

Blogi Osaajapula Matias Komulainen

Osaajapula on jo yritysten kasvun hidaste – mikä on johtajan rooli ja vastuu?

FCG:n henkilöstöjohtaja Matias Komulainen on humanisti, joka uskoo ihmisläheisen johtamisen olevan menestystekijä myös etätyöskentelyn aikakaudella.

Lue blogista perustelut
 

Ajankohtaisia sisältöjämme
420x340-6
Vieraskynä
Vuorovaikutus on nyt tärkeämpää kuin koskaan

Poikkeusoloissa hyvin toimivasta vuorovaikutuksesta on tullut entistä tärkeämpää ihmisten jaksamisen ja työyhteisöjen tuloksellisuuden kannalta. Työn tekemisen tavat muuttuvat pysyvästi, paluuta koronapandemiaa edeltäneeseen tilanteeseen ei ole. Miten teillä on sovittu yhteiset käytännöt yhteydenpitoon ja yhteisten asioiden työstämiseen?

fcg-ohjelmistorobotiikka
Näkemyksiä
Tasapainoilua kahden maailman välillä

Elämme teknologisesti yhtä vilkkaimmista vaiheista. Tuntuu, että ohjelmistokehitys on mennyt laadukkaan tekemisen sijaan trendikeskeiseksi. Valitaan tekniikka ja teknologiat, jotka on tänään pinnalla, sen enempää miettimättä tuotteen elinkaarta tai sitä, minkä ongelman ne edes ratkaisee. Aina välillä se asiakaskin tuppaa sitten unohtumaan sinne seksikkään ja uuden käyttöliittymäteknologian taakse.

helka-pirinen-blogi-listauskuva
Vieraskynä
Yhteistyöllä kohti parempaa työsuoritusta

Nykyajan työelämässä meiltä jokaiselta vaadittavat taidot ovat moninaiset, valmentaja ja tietokirjailija Helka Pirinen kirjoittaa vieraskynäblogissa.  Työelämän vaatimusten ollessa kirjavat, tarvitaankin johdon, esimiesten ja henkilöstöhallinnon yhteispeliä varmistaaksemme työsuorituksen tavoitteellisen johtamisen.

FCG esittää: Viisi tähteä talk show
Viisi tähteä talk show

Energiamurros, moderni johtaminen, tulevaisuuden asuminen sekä kiertotalouden  toteutuminen ovat haasteita, jotka pitää ratkaista, jotta pysymme hyvinvointiyhteiskunnan kärkimaana. Mari Puoskari selvitti Suomen kovimpien asiantuntijoiden kanssa ratkaisuja. 

Katso jaksot
Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.