Header_1920x360.jpg

Koulutusohjelmat

Koulutuksissamme saat uusinta tietoa, verkostoidut ja vertailet kokemuksia sekä tapaat alasi johtavia asiantuntijoita.

Monipuolisesta koulutustarjonnastamme löydät yksittäisten koulutustilaisuuksien lisäksi myös laajempia kokonaisuuksia osaamisen kartuttamiseen ja edelleen syventämiseen.

Hallinto

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Näiden koulutusohjelmien lisäksi FCG tarjoaa Suomen Kuntaliiton kumppanina kuntien päättäjille laadukasta valmennusta ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Johtamisvalmennusohjelmat on kehitetty neljälle kuntien ja kuntayhtymien kohderyhmälle:

FCG kouluttaa
EKJ Esimiesten ja keskijohdon johtamisvalmennus

Suomen korkeatasoisin kunta-alan esimiesten ja keskijohdon valmennus kokoaa yhteen näkemyksellisiä asiantuntijoita ja tulevaisuuden johtamisen ammattilaisia.

FCG kouluttaa
KPJ Kuntapuheenjohtajan johtamisvalmennus

Valmennuksessa tapaat eri alojen vaikuttajia ja johtamisen asiantuntijoita. Valmennus tarjoaa vertaistukea, oppimiskokemuksia ja kohtaamisia erilaisten kuntien erilaisten luottamushenkilöiden kesken.

Johtaminen
KJ Kuntajohdon johtamisvalmennus

Valmennus tarjoaa uutta tietoa ja rohkeita avauksia, verkostoitumista ja vertaisoppimista sekä yksilöllistä kehittymistä tukevaa sparrausta ja välineitä johtajana kehittymiseen.

FCG konsultoi sopimusasioissa
KHO Kunnallisen osakeyhtiön hallitusosaaja

Kunnallisen osakeyhtiön hallitusosaaja (kho) -opintokokonaisuus harkittuine teema-alueineen antaa osallistujille erinomaiset valmiudet toimia kuntayhtiön hallituksessa, toimivassa johdossa tai konserniohjauksen tehtävissä.

Suomen Kuntaliitto myöntää valmennuksen suorittaneille kuntajohtamisen sertifikaatin, joka on julkinen tunnustus valmiudesta toimia kuntajohdon vaativissa tehtävissä.

Yhteistä valmennuksille on:

  • huippuluennoitsijat - uutta tietoa, rohkeita avauksia, kokemuksia muualta
  • välineitä ammatillisten ja poliittisten prosessien johtamiseen
  • verkostoitumista ja vertaisoppimista - käytännön kokemuksia, haastamista, hyviä käytäntöjä
  • yksilöllistä kehittymistä tukevaa sparrausta sekä välineitä kehittymiseen.