Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Anne-Mari Mourukoski, Palvelujohtaja, Rekrytointi- ja HR-ohjelmistot

Olen Anne-Mari Mourukoski ja työskentelen FCG:n Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoissa palvelujohtajana. Arkeni sisältää palvelutiimimme työn mahdollistamista sekä asiantuntijatyötä. Päivässä tulee tehtyä monenlaisia eritasoisia päätöksiä, kuunneltua ja toteutettua asiakkaiden toiveita sekä ylipäätään huolehdittua siitä, että asiakkaamme saavat käyttämistään palveluistamme apua ja iloa arkeensa.  

Tutkintotaustani on yritysviestinnän tradenomi. Parhaillaan opiskelen töiden ohella YAMK- tradenomin tutkintoa palveluliiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelmassa. Tykkään oppia uutta ja olen aika utelias monen asian suhteen. Myös pienempiä kursseja ja vastaavia tulee käytyä melko säännöllisesti. TikTok tarjoaa myös mielenkiintoista mikro-oppimista eri teemoista lähes joka ilta! 

FCG:lle päädyin niin, että olin aikoinaan Lohjan kaupungilla HR-hommissa ja toimin myös Kuntarekryn pääkäyttäjänä. Eräänä päivänä sain Kuntarekryn uutiskirjeen, jossa mainostettiin, että olisi tarjolla saappaat niin sanotusti pöydän toisella puolella. Kiinnostuin ja päädyin hakemaan KL-Kuntarekry Oy:lle töihin. Siitä sitten Kuntaliiton tekemien järjestelyjen siirryimme liiketoimintana FCG:n alle vuonna 2016. 

Bisneslogiikkamme Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoissa on tuottaa asiakkaille jatkuvia palveluita. Lisäksi meillä on projektiluonteisempia tehtäviä, joista ajankohtainen on esimerkiksi valtion rekrytointijärjestelmän käyttöönotto, joka on koko liiketoiminnaltamme älyttömän iso ponnistus. Työpöydällämme on myös JobMatch-soveltusvuustestityökalun haltuunotto ja hakijakokemukseen liittyvä yhteistyö Helsingin kaupungin kanssa.  

FCG:n missio ”Hyvän elämän tekijä” tarkoittaa minulle sitä, että meillä on yhteisenä tavoitteena hyvinvoivat työntekijät, asiakkaat sekä asiakkaiden asiakkaat. Tämä ajatus on helppo ottaa arkeen mukaan tukemaan oman työn ohjaamista.  

Johtajana kuvailisin itseäni näillä neljällä sanalla: tukeva, vastuuta ja vapautta antava sekä avoin. Tavoitteenani on, että tiimiläisilläni on hyvä olla. Haluan, että heillä on tarvittavat työkalut ja olosuhteet, jotta he voivat onnistua omassa työssään ja päästä kehittymään urallaan haluamaansa suuntaan. 

Parasta FCG:llä ovat mielettömän upeat työkaverit. Asiantuntijuutta löytyy ja työtä tehdään isolla sydämellä asiakkaiden parhaaksi, mutta rennolla otteella. FCG:n kulttuurin voisi kuvailla olevan asiantuntevaa tekemistä vankalla kokemuksella.  

Anne-Mari Mourukoski
Anne-Mari Mourukoski
Johtaja, palvelut
Lähetä viesti