Uutinen

FCG hyödyntää ensimmäistä kertaa anonyymiä rekrytointia kesätyö- ja harjoittelupaikkojen täyttämisessä

FCG Finnish Consulting Groupin kesä- ja harjoittelupaikkojen hakemukset tullaan käsittelemään nyt ensimmäistä kertaa anonyymisti, mikä tuo fokuksen hakijan osaamiseen ja työkokemukseen. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemusten käsittelijä ei näe haastatteluun kutsuttavien hakijoiden henkilötietoja, kuten nimeä, sukupuolta, ikää tai asuinpaikkaa. 

“Anonyymi rekrytointi edistää työnhakijoiden tasapuolista, osaamiseen ja pätevyyteen perustuvaa käsittelyä. Haluamme esimerkillämme edesauttaa anonyymin rekrytoinnin yleistymistä jatkossa myös kesätyöpaikkojen täyttämisessä”, kertoo Heidi Puusa, Employee Engagement Manager FCG:ltä. 

Suurin osa kunnista käyttää FCG:n kehittämää Kuntarekry-palvelua, jossa hakuprosessit on ollut mahdollista toteuttaa anonyymisti jo vuodesta 2020.

Tänä vuonna FCG tarjoaa 18 kesätyö- ja harjoittelupaikkaa, jotka liittyvät muun muassa ympäristöselvityksiin, infraan, kiinteistöihin ja talotekniikkaan, sekä koulutus- ja tapahtumapalveluihin. Paikat avautuivat hakuun tänään 8.1.

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimpia suunnittelu- ja konsulttialan yrityksiä. FCG on kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä.

Lisätiedot:

Linkki FCG:n avoimiin työpaikkoihin

Heidi Puusa

040 526 7101

heidi.puusa@fcg.fi