Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Sanna Suomalainen, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Rekrytointi- ja HR-ohjelmistot

Olen Sanna Suomalainen ja työskentelen FCG:llä Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoissa digitaalisen rekrymarkkinoinnin asiantuntijana. Työhöni kuuluvat erilaisten rekrymarkkinointipalveluiden toteuttaminen asiakkaillemme sekä omien ohjelmistotuotteidemme markkinointi. Koulutukseltani olen muun muassa liiketalouden tradenomi – lisäksi päivitän jatkuvasti osaamistani erilaisin koulutuksin. Tälläkin hetkellä opiskelen markkinointia avoimen yliopiston kautta. 

FCG:lle tulin töihin vuosi sitten. Isomman organisaation mahdollisuudet houkuttelivat hakeutumaan töihin juuri tänne. Aiemmin olen työskennellyt pienemmissä yrityksissä muun muassa mainos- ja viestintätoimistoissa HR:n, markkinoinnin ja projektinhallinnan parissa. 

Työnkuvani on todella monipuolinen. Autan asiakkaitamme rekrytointimarkkinointiin liittyvissä asioissa. Toteutan esimerkiksi Kuntarekry.fi- ja Kirkkorekry.fi -sivustoille asiakkaidemme urasivuja. Koulutan myös asiakkaita niiden käyttämiseen. Lisäksi erilaisten koulutusten ja webinaarien pitäminen rekrymarkkinointiin ja työnantajakuvaan liittyen ovat osa omaa työnkuvaani.  

Luon myös rekrymarkkinoinnin kampanjoita sosiaaliseen mediaan sekä digitaalisiin kanaviin, eli sisällöntuotanto on iso osa omaa työtäni. Kirjoitan muun muassa uratarinoita asiakkaille sekä artikkeleita eri kanaviin. Toinen osa omaa työnkuvaani liittyy FCG:n omien ohjelmistotuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Tähän liittyy paljon markkinoinnin suunnittelua, toteutusta, kampanjoita ja sisällöntuotantoa.  

Pääsen siis hyödyntämään omaa asiantuntijuuttani hyvin laaja-alaisesti markkinoinnin ja myynnin saralla. PIdän myös siitä, että saan työssäni käyttää hyödyksi luovuuttani ja olla jatkuvasti kehittämässä uutta.

FCG:n yrityskulttuurissa parasta on rento ja aito ilmapiiri. Vaikka meitä on täällä töissä suuri määrä, niin koen, että oman äänen saa kuitenkin kuuluviin. Töitä tehdään tosissaan, mutta ei veren maku suussa. Meillä on tosi hyvä työyhteisö, jossa saa apua ja tukea aina tarpeen mukaan. Vaikka teemme töitä paljon etänä, on meillä tiimissä silti tiivis yhteishenki. 

FCG:n yrityskulttuurissa parasta on rento ja aito ilmapiiri. Vaikka meitä on täällä töissä suuri määrä, niin koen, että oman äänen saa kuitenkin kuuluviin.

Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee?

Teemme FCG:llä aidosti yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Omassa työssäni se näkyy muun muassa siinä, että kunnat, kaupungit ja hyvinvointialueet löytävät helpommin osaavat työntekijät oikeille paikoille oikeaan aikaan, jotta yhteiskunnan palvelut voivat pyöriä jatkossakin. 

Sanna Suomalainen
Sanna Suomalainen
Markkinointipäällikkö
Lähetä viesti