Diip

Organisaatiosi läpinäkyvämpänä kuin koskaan ennen

Henkilöstökustannuksiin perustuvaa päätöksentekoa

Diip ottaa kiinni organisaatiosi henkilöstödatasta. Ohjelmistotuotteemme mahdollistaa henkilöstömuutosten seurannan, suunnittelun ja ennakoinnin.

Voit laatia pidemmän aikavälin henkilöstösuunnitelmia jatkuvasti päivittyvän datan pohjalta, valmistella erilaisia skenaarioita ja ennakoida tulevia henkilöstökustannuksia. Diipillä havainnollistat erilaisten toimintaskenaarioiden kustannusvaikutukset ja ennustat tulevia kuluja suhteessa asetettuun henkilöstöbudjettiin.

Reaktivisuus lisää kuluja

Vähennä reaktiivisuutta päätöksenteossa. Valmistaudu paremmin tuleviin muutostilanteisiin ja tuo läpinäkyvyyttä henkilöstömenoihin ennakoivan henkilöstösuunnittelun avulla. Automatisoitu henkilöstökustannusten seuranta lisää kustannustietoisuutta läpi koko organisaation. Näin vähennät reaktiivisuutta päätöksenteossa ja säästät henkilöstömenoissa.

Paljon henkilöstöä, paljon muutoksia

Henkilöstö on jatkuvassa muutoksessa. Muutosten hallinta ja ymmärtäminen vaatii työkaluja. Diipillä visualisoit henkilöstöresursseihin vaikuttavat muutokset ymmärrettävästi ja ennustettavasti, myös pidemmällä ajanjaksolla.

Voit suunnittella ja kokeilla ajantasaisella henkilöstötiedolla kuinka isommat ja pienemmät muutokset vaikuttavat organisaatioon ja henkilöstömenoihin.

Paras versio organisaatiosta

Henkilöstö muuttuu jatkuvasti, mutta myös organisaatiorakenteesta nousee tarpeita muutoksille. Rakenteen tulisi heijastaa toimintaa ja toiminta muuttuu ajoittain.

Mallinna, siirrä tai sulauta organisaatiohierarkian osia. Suunnittelua tukee muutosten kustannusvaikutusten laskenta. Parempi rakenne johtaa parempaan toiminnan ohjaukseen.

Tutustu ohjelmistoon

Kiinnostuitko diipistä? Voit lukea lisää ohjelmistosta tai ottaa suoraan yhteyttä meihin. Pitäisimme mielellämme lyhyen keskustelun organisaationne tilasta.

Onko organisaatiollasi projektiluonteinen tarve analysoida henkilöstötietoa, mutta data, resurssit ja työkalut puuttuvat? Tarjoamme valmiin dataympäristön ja asiantuntevan datatiimin käyttöösi, oli kyse sitten palkkaharmonisaatioon liittyvistä simuloinneista tai organisaatiomuutoksen valmisteluun liittyvistä kustannusanalyyseistä.