Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Kalle Matihaldi, Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot

Hei, olen Kalle Matihaldi ja työskentelen FCG:ssä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana Rekrytointi ja HR-ohjelmistot liiketoiminta-alueella. Olen mukana omien ohjelmistotuotteidemme markkinoinnissa sekä vahvasti kehittämässä erilaisia rekrytointimarkkinointi- ja työnantajamielikuvatyömahdollisuuksia Kuntarekryyn. Olen myös rekrymarkkinointipalvelumme tuoteomistaja.

Koulutukseltani olen YAMK-tradenomi. Menin aikoinaan pääsykokeisiin Ouluun, kun sillä verukkeella pääsi armeijasta lomille muutamaksi päiväksi. Sitä kautta lähdin sitten tekemään markkinoinnin opintoja. Ylemmän ammattikorkeakoulututkintoni tein johtamisen ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelmassa töiden ohessa FCG:llä.

FCG:lle päädyin hommiin niin, että olin töissä digimarkkinointitoimistossa ja tutustuin FCG:n porukkaan asiakkaanani. Siitä sitten jonkin ajan kuluttua silloisella FCG Talentilla avautui tuotemarkkinoijan paikka, josta soittelin ja tulin lopulta valituksi.

FCG:llä parasta on se, että täällä on rento ja vapaa työilmapiiri. On vapaus tehdä töitä omalla tavallaan. Täällä pääsee myös tekemään oman mielenkiinnon mukaisia töitä ja laajentamaan omaa työnkuvaansa.

Työssäni vastaan tällä hetkellä ohjelmistotuote Diipin markkinoinnista. Diipin avulla asiakkaamme saavat kiinni organsaationsa henkilöstödatasta ja se mahdollistaa henkilöstömuutosten seurannan, suunnittelun ja ennakoinnin. Rekrymarkkinointiliiketoiminnassa teen myyntiä, kehitän tuotteitamme ja toteutan asiakasprojekteja, eli käytännössä sisältöjä. Lisäksi hoidan urasivuja, digitaalista markkinointia ja projektipäällikön tehtäviä.

FCG:llä parasta on se, että täällä on rento ja vapaa työilmapiiri. On vapaus tehdä töitä omalla tavallaan. Parasta on se, että pääsee kokeilemaan erilaisia ideoita liiketoiminnan kehittämisessä, laajentamaan omaa työnkuvaansa ja tekemään oman mielenkiinnon mukaisesti töitä.

Mitä missiomme Hyvän elämän tekijät sinulle merkitsee? 

Mottomme ”Hyvän elämän tekijät” tarkoittaa minulle sitä, että sillä mitä me teemme on oikeasti merkitystä asiakkaillemme. Emme tee ainoastaan liiketoimintaa, vaan autamme asiakkaittamme, eli Suomen julkista sektoria ratkaisemaan erilaisia haasteita.

Kalle Matihaldi
Kalle Matihaldi
Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
Lähetä viesti