FCG toimii vastuullisesti ja eettisesti

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet edistämään vastuullisuutta ja kestävää kehitystä kaikessa toiminnassamme. Missiomme Hyvän elämän tekijät on tae sille.

Vastuullisuus on keskeinen osa tekemistämme 

Vastuullisuus tarkoittaa meille käytännön tekoja – sitä, että kannamme vastuumme toimintamme ympäristövaikutuksista, tarjoamme asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja, huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja toimintamme on läpinäkyvää.

Strategisena tavoitteenamme on pienentää hiilijalanjälkeämme ja tarjota vastuullisia ratkaisuja, joita mittaroidaan eri tavoin. Kestävän kehityksen ja kiertotalouden periaatteet on kytketty kiinteäksi osaksi toimintaamme kattaen hankkeen elinkaaren tavoiteasetannasta käytännön toteutukseen.

Visionamme on olla vastuullisin ja suurin suomalaisomistuksessa oleva konsulttiyhtiö ja kiinnostavin kehittämiskumppani. Tuemme asiakkaitamme heidän omien vastuullisuus- ja ympäristötavoitteidensa saavuttamisessa Suomessa ja maailmalla. 

Vastuullisuus näkyy asiakashankkeissamme

Vastuullisuus näkyy asiakashankkeissamme

Kansainvälisessä kehityskonsultoinnin asiakasprojekteissa edistämme vastuullisuutta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Toimimme myös aktiivisesti vastuullisuutta edistävissä verkostoissa. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.